Főoldal - Tavaszi szünidei ingyenes étkezés lehetősége gyermekvédelmi kedvezményre jogosult gyermekek r | KÖSZI | Közintézmények Szolgáltató Irodája, Berettyóújfalu
06-54-402-004


Tavaszi szünidei ingyenes étkezés lehetősége gyermekvédelmi kedvezményre jogosult gyermekek r

vissza...

2018.02.23, 11:46

Berettyóújfalu Város Önkormányzata a tavaszi szünetben a két munkanapon, 2018. március 29-én (csütörtökön) és 2018. április 3-án (kedden) biztosítja, szülői igénybejelentés alapján a hátrányos és a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére az ingyenes szünidei étkezést.

A Képviselő-testület tavalyi döntése alapján az előbbi két csoportba nem tartozó, de gyermekvédelmi kedvezményre jogosult gyermekek is igénybe vehetik a lehetőséget, szülői nyilatkozat alapján. Részükre az étkezést az Önkormányzat saját forrásból biztosítja. A lehetőségről az érintettek névre szóló levélben kaptak tájékoztatást.

A levélhez mellékelt “Nyilatkozat”-ot a gyermekek létszámának megfelelő számban lehetőleg 2018. március 1-jéig a KÖSZI-nél kell leadni. Azokat a  halmozottan hátrányos és a hátrányos helyzetű gyermeket nevelő családokat, akik fenti időpontig nem nyilatkoznak, felkeresi a családgondozó. 

Igénybevételi időszakok a különböző korcsoportok részére: Az iskolások és az otthon gondozott gyermekek mindkét napon igénybe vehetik, az óvodás gyermekek csak akkor, ha az ügyeletes óvodai ellátást nem veszik igénybe. A bölcsőde nyitva tart, ezért részükre a szünidei ingyenes étkezés nem igényelhető. 

Az ebéd, az igénybejelentésben megjelölt  konyháról, Berettyóújfaluban a Rákóczi u. 1. szám, vagy a berettyószentmártoni városrészben a Puskin u. 106. szám alatti konyháról, saját ételhordóban, munkanapokon 11 és 13 óra között szállítható el.

 

 

 

Tisztelettel: Ulicsné Erdős Erzsébet intézményvezető

 


 

Következő napi menük

Tízórai

Tej, Gabonapehely

Ebéd

Halászlé   Sertéspörkölt, Sárgaborsó főzelék, Savanyú káposzta teljes kiőrlésű kenyér,

Uzsonna

Sajtkrémes félbarna kenyér, reszelt sárgarépával

Tízórai

kakaó ráma,kuglóf

Ebéd

óvoda: banán     tejszínes tárkonyos   ragu leves     izes-grízes   metélt   alma

Uzsonna

kenőmájas zöldpaprika tk.kenyér

Reggeli

gyümölcstea sárgarépás túrókrém zsemle zöldpaprika

Tízórai

Ásványvíz banán

Ebéd

STEFÁNIA VAGDALT tepsis kelbimbó keksz

Uzsonna

tej vajas, lekváros  burgonyás kenyér