Főoldal - Tavaszi szünidei ingyenes étkezés lehetősége gyermekvédelmi kedvezményre jogosult gyermekek r | KÖSZI | Közintézmények Szolgáltató Irodája, Berettyóújfalu
06-54-402-004


Tavaszi szünidei ingyenes étkezés lehetősége gyermekvédelmi kedvezményre jogosult gyermekek r

vissza...

2018.02.23, 11:46

Berettyóújfalu Város Önkormányzata a tavaszi szünetben a két munkanapon, 2018. március 29-én (csütörtökön) és 2018. április 3-án (kedden) biztosítja, szülői igénybejelentés alapján a hátrányos és a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére az ingyenes szünidei étkezést.

A Képviselő-testület tavalyi döntése alapján az előbbi két csoportba nem tartozó, de gyermekvédelmi kedvezményre jogosult gyermekek is igénybe vehetik a lehetőséget, szülői nyilatkozat alapján. Részükre az étkezést az Önkormányzat saját forrásból biztosítja. A lehetőségről az érintettek névre szóló levélben kaptak tájékoztatást.

A levélhez mellékelt “Nyilatkozat”-ot a gyermekek létszámának megfelelő számban lehetőleg 2018. március 1-jéig a KÖSZI-nél kell leadni. Azokat a  halmozottan hátrányos és a hátrányos helyzetű gyermeket nevelő családokat, akik fenti időpontig nem nyilatkoznak, felkeresi a családgondozó. 

Igénybevételi időszakok a különböző korcsoportok részére: Az iskolások és az otthon gondozott gyermekek mindkét napon igénybe vehetik, az óvodás gyermekek csak akkor, ha az ügyeletes óvodai ellátást nem veszik igénybe. A bölcsőde nyitva tart, ezért részükre a szünidei ingyenes étkezés nem igényelhető. 

Az ebéd, az igénybejelentésben megjelölt  konyháról, Berettyóújfaluban a Rákóczi u. 1. szám, vagy a berettyószentmártoni városrészben a Puskin u. 106. szám alatti konyháról, saját ételhordóban, munkanapokon 11 és 13 óra között szállítható el.

 

 

 

Tisztelettel: Ulicsné Erdős Erzsébet intézményvezető

 


 

Mai menük

Reggeli

Ásványvíz szendvics

Tízórai

tej szendvics  

Ebéd

pirított tészta   leves   paradicsomos    húsgombóc   tk.kenyér   narancs

Uzsonna

Zöldf?szeres ráma Kígyóuborka Fb. Kenyér

Vacsora

Mexikói csirkemell bulgur Fb. kenyér

Tízórai

tej szendvics

Ebéd

alma   pirított tészta   leves   paradicsomos    húsgombóc   tk.kenyér   narancs

Uzsonna

baromfi májkrém kalif.paprika hosszú zsemle

Reggeli

tejeskávé ráma,méz kakaós kifli

Tízórai

ásv.víz

Ebéd

banán   dubbary   sertéskaraj   sárgarépás   rizs   ?szibarack bef?tt

Uzsonna

víz,medve sajt  vaj retek kifli