Főoldal - Nyári szünidei ingyenes gyermekétkeztetés | KÖSZI | Közintézmények Szolgáltató Irodája, Berettyóújfalu
06-54-402-004


Nyári szünidei ingyenes gyermekétkeztetés

vissza...

2017.05.31, 15:23

Berettyóújfalu Város Önkormányzata a nyári szünetben, 2017. június 19. és 2017. augusztus 18. közötti munkanapokon (korcsoportonként eltérő időszakban) biztosítja, szülői igénybejelentés alapjána hátrányos és a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére az ingyenes szünidei étkezést.

VÁLTOZÁS: A Képviselő-testület döntése alapján a gyermekvédelmi kedvezményre jogosult gyermekek is igénybe vehetik a lehetőséget, szülői nyilatkozat alapján. Részükre az étkezést az Önkormányzat saját forrásból biztosítja. A lehetőségről az érintettek névre szóló levélben kaptak tájékoztatást.

 A levélhez mellékelt “Nyilatkozat”-ot a gyermekek létszámának megfelelő számban legkésőbb 2017. június 6-ig a KÖSZI-nél kell leadni. Kérem a tisztelt szülőket, hogy felelősséggel nyilatkozzanak, és igénylés esetén vegyék is igénybe a szolgáltatást. Lehetőség van arra is, hogy pl. táborozás esetén ne a teljes időszakban kerüljön igénylésre az ebéd, a nyilatkozaton ezt is lehet jelölni.

Igénybevételi időszakok a különböző korcsoportok részére:Az iskolások és az otthon gondozott gyermekek a teljes fenti időszakban, a bölcsődébe beiratkozott gyermekek a zárva tartás idején (2017. augusztus 14-18-ig, 5 munkanapon) vehetik igénybe, az óvodás gyermekek pedig az óvoda zárva tartása idejére (2017. június 26 – 2016. augusztus 18-ig, 40 munkanapon) vehetik igénybe a szünidei gyermekétkezést, amennyiben az ügyeletes óvodai ellátást nem veszik igénybe.

Az ebéd, az igénybejelentésben megjelölt  konyháról, Berettyóújfaluban a Rákóczi u. 1. szám, vagy a berettyószentmártoni városrészben a Puskin u. 106. szám alatti konyháról, saját ételhordóban, munkanapokon 11 és 13 óra között szállítható el.

 

Ulicsné Erdős Erzsébet

intézményvezető

  

  


 

Következő napi menük

Reggeli

Multilé 0,2/ 2db flóra,zölds.felvágott uborka,fb.kenyér

Tízórai

rostoslé flóra,zölds.felvágott uborka,fb.kenyér

Ebéd

Lebbencs   leves   fűszeres   csirkemell   zöldborsó   főzelék   fb.kenyér   túró rudi

Uzsonna

briós szőlő

Vacsora

briós 2db szőlő

Tízórai

rostoslé 0,2 l flóra,zöldséges felv. uborka,fb.kenyér

Ebéd

banán     lebbencs   leves   fűszeres   csirkemell   zöldborsó   főzelék   tk.kenyér   túró rudi

Uzsonna

briós alma

Reggeli

kakaó, ráma,uborka fb.kenyér

Tízórai

narancslé

Ebéd

szilva   zöldség   leves csirkemájjal   ízes-grízes   tészta

Uzsonna

húskrém zöldpaprika tk.kenyér