Főoldal - Előadás a diétás konyhánkról a Farmer Expón | KÖSZI | Közintézmények Szolgáltató Irodája, Berettyóújfalu
06-54-402-004


Előadás a diétás konyhánkról a Farmer Expón

vissza...

2017.09.04, 07:58

Elismerés számunkra, hogy a 26. Farmer-Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás keretében a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete, a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, a CIVITA FOOD Kft., valamint a V-TRADE Kiállítások Kft. szervezésében megvalósított „Fókuszban a Coeliakia From farm-to-table gluténmentesen” című konferencián a városunkban a közétkeztetés keretein belül, a KÖSZI által működtetett diétás konyháról, annak kialakításáról, az étkező gyermekek számáról, az érzékenységek tipusáról, a gyakorlati tapasztalatokról, nehézségekről, pozitívumokról tarthattam előadást. (A diétás konyhánkról honlapunkon bővebben is olvashatnak.)

 

A szervezők az előadás címében tevékenységünket „Jó gyakorlat”-nak minősítették. Nagyon örülünk, hogy a szülők visszajelzései is kedvezőek. Bízunk benne, hogy a továbbiakban is a gyermekek és a szülők megelégedésére végezhetjük ezt a tevékenységet.

 

Ezúton is kérem azon gyermekek szüleit, akik részére diétás étrend igénybevétele indokolt, és még nem nálunk étkeznek, tájékozódjanak erről a lehetőségről elérhetőségeinken. Munkatársaim minden tipusú diétás étrendet rendkívül nagy körültekintéssel biztosítanak a gyermekek részére.

 

 

Ulicsné Erdős Erzsébet

intézményvezető

 


 

Következő napi menük

Reggeli

Tea, zsemle,halkrém uborka

Tízórai

Rostoslé, kifli, delma Zöldséges felv.

Ebéd

Májgombóc   Leves   Ratatouille   Csirkemell   Bulgur

Uzsonna

Túrós Táska

Vacsora

Túrós Táska

Tízórai

tea tojáskrém,paradicsom tk. kenyér

Ebéd

óvoda: banán   karalábé   leves   tarhonyás    hús   csemege   uborka   túró rudi

Uzsonna

belvita  keksz

Reggeli

tej kockasajt kifli zöldpaprika

Tízórai

multirostos

Ebéd

alma   spenótos, csirkemelles spagetti

Uzsonna

limonádé paradicsomos margarinkrém rozsos kenyér retek