Főoldal | KÖSZI | Közintézmények Szolgáltató Irodája, Berettyóújfalu
06-54-402-004


Tavaszi szünidei étkezés a hátrányos és a halmozottan hátr. helyzetű gyermekek részére

2017.03.16, 10:46

Tisztelt Szülő, Gondviselő!

 

A tavaszi szünet munkanapjain (2017.04.13-án csütörtökön és 18-án kedden) a hátrányos helyzetű (HH) és a halmozottan hátrányos helyzetű (HHH), 5 hónapos és 18 év közötti korú gyermekek napi meleg étkeztetését lehet igényelni.

 

Az étkeztetést igényléséhez nyilatkozni kell, gyermekenként külön-külön nyilatkozatot kitöltve.

 


tovább

Tájékoztatás az Arany János Gimnázium diákjai részére

2017.03.10, 16:30

Kedves Aranyos Diákok!

 

Örömmel értesítelek benneteket, hogy visszajelzéseitek alapján jelentősen megnő az ebédlőben étkezők száma, így 2017. március 20-tól a tavaszi szünetig tartó próbaidőszakra az Arany János Gimnázium bevezeti a megváltozott csengetési rendet, a tapasztalatokat pedig közösen értékeljük.

Tehát 12.15-kor kezdődik egy 20 perces ebédszünet. Egy 15 perces szünet délelőtt továbbra is megmarad és a 7. óra vége nem változik.)

 


tovább

Berettyóújfalui sikerek az "Élj könnyebben" kampányban

2017.03.10, 16:10

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) „Élj könnyebben!” egészségnevelő kampánya keretében arra kérte a gyerekeket, hogy szavazzanak a legfinomabb menzaételekre és így közvetve azokra a főzőkonyhákra, melyek a kedvenc ételüket elkészítette. Az általános és középiskolás tanulók szavazatai alapján a martonvásári HPM Plusz Kft. nyerte el „Az év közétkeztetője 2016” címet, az OGYÉI szakemberei pedig összeállították a diákok által kedvelt 50 legfinomabb menzaételt tartalmazó listát. Az OGYÉI merokanal.hu honlapon meghirdetett játékában 298 osztály tanulói szavaztak a kedvenc fogásokra és az azokat elkészítő 41 főzőkonyhára.

Az általunk üzemeltetett konyhák közül kettő főz ennek a korosztálynak, mindkettőjüket nevezték az iskolások. Az 1. sz. Főzőkonyhánkat (Rákóczi u. 1. sz., élelmezésvezető: Reskó Lászlóné) a Széchenyi István Tagiskola diákjai, a 2. sz. Főzőkonyhánkat (Puskin u. 106. élelmezésvezető: Kovács Pálné) pedig a Hunyadi Mátyás Tagiskola diákjai szavazták a versenybe.

 


tovább

Tájékoztatás a térí­tési díak csoportos beszedési megbí­zással történő fizetéséről

2017.02.28, 16:02

Tisztelt Szülő!

Ezúton tájékoztatom, hogy a Közintézmények Szolgáltató Irodájánál lehetőség nyílik a térítési díjak csoportos beszedési megbízással történő fizetésére. Ez egy kényelmes számlafizetési megoldás, választása esetén az Ön felhatalmazása alapján kezdeményezhetjük a számla ellenértékének levonását bankszámlájáról.

Milyen előnyökkel jár az étkezési térítési díj fenti módon történő fizetése?

  • Nem kell sorban állnia, a fizetésre időt szakítania, tehát időt takarít meg
  • Biztonságos, mert a mellékelt nyomtatványon megadhatja a leemelhető összeg felső határát
  • Gyermeke étkezésének térítési díja mindig határidőben fizetésre kerül

tovább

OTT VOLTUNK A XIX. BIHARI SZÁMADÓ NAPOKON

2017.02.12, 14:14

A Közintézmények Szolgáltató Irodája (KÖSZI) első alkalommal vett részt a 2016. október 14-15-ig tartó XIX. Bihari Számadó Napokon.

A Berettyó Szociális Szövetkezettel közösen készítettünk standot és vártuk az érdeklődőket. A Bihari Számadó napok mindkét napján sütőtöklét, paradicsomsalátát, glutén- tej- és cukormentes sütőtökkel készült sütit, valamint ennek normál változatát lehetett kóstolni nálunk. A Berettyó Szociális Szövetkezet dolgozói által termelt sütőtökből és paradicsomból munkatársaim készítették ezeket a finomságokat.

Az egészséges táplálkozásra szerettük volna felhívni a figyelmet, illetve jelenlétünkön keresztül ismertebbé tenni a KÖSZI-t és a Szövetkezetet, tevékenységeinket a város lakói körében.

Az eseményhez kapcsolódóan rajzversenyt hirdettünk „Egészséges étkezés” címmel, általános iskolás tanulók részére, alsós és felsős kategóriában. Képet bármely fenti témával kapcsolatos élményről, ételről, gondolatról készíthettek a diákok. A rajzversenyre 73 pályamunka érkezett, melyet 117 gyermek készített. A díjakat a Bihari Számadó napok első napján 14 órakor adtuk át a díjazottak részére. Az elkészült pályamunkák a későbbiekben az iskolai ebédlők falát díszítik.


tovább

Egészségesebb ételek készí­tésére alkalmas kombi sütő érkezett a KÖSZI-hez

2017.01.11, 12:38

Reskóné Anna élelmezésvezetőnk közbenjárásával az Unilever Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Közintézmények Szolgáltató Irodája eszközkihelyezési megállapodást kötött, melynek keretében a Kft. a legnagyobb – napi 1200 adag ételt főző - konyhánk részére térítésmentesen rendelkezésére bocsátott egy nagyértékű, professzionális elektromos kombi sütő készüléket. Önkormányzati fenntartású intézményünk részére költséget csupán a készülék helyének kialakítása, működési feltételeinek biztosítása jelentett.

A nagykonyhai berendezés német fejlesztés, ötvözi a légkeveréses sütőt és a párolószekrényt. A sokoldalúságát bizonyítja, hogy a főételeken, köreteken keresztül a desszertekig az ételek nagy választékát készíthetjük el benne gazdaságosan.


tovább

Következő napi menük

Reggeli

Mizo tejeskávé 450 ml mogyorókrém Fehér kenyér

Tízórai

tej mogyorókrém fehér kenyér

Ebéd

palóc   leves   túrós    tészta   ?szilé 0,2

Uzsonna

natúr vajkrém retek piros tk.kenyér

Vacsora

Natúr vajkrém retek piros Tk kenyér

Tízórai

tej mogyorókrém fehér kenyér

Ebéd

sárgarépa     palóc   leves   túrós    tészta   ?szilé 0,2

Uzsonna

natúr vajkrém retek piros tk.kenyér

Reggeli

tej,  töml?s sajt, uborka rozs kenyér

Tízórai

multilé

Ebéd

alma   sertés   pörkölt   kuszkusz   köret   csem.uborka

Uzsonna

víz,natúr vajkrém retek piros rozs kenyér